BlogHogyan szervezünk?

Ti már tervezitek a nagy napot?

“A nagy nap!” Szokás mondani. Ez a kijelentés rendszerint az esküvő napjára vonatkozik. Titokban, vagy együtt tervezve. Izgalommal, hévvel, sokszor hisztivel. Netán dédelgetett, nehezen, vagy soha meg nem valósuló álom. Mindez igaz lehet.

Az életnek nem csak egy, számos nagy napja lehet. A megismerkedés napja, az első csók, az emlékezetes randik az első ágyba bújás… Aztán a barátok, a rokonok megismerése, az első nagy viták, a heveskedés és az érzékiség – mind egy-egy nagy napot fémjeleznek. Az esküvő mégis más. Fontos, mert ott lesznek mindazok, akik fontosak számunkra. Jó esetben csak azok. Meg akarjuk osztani az örömünket és a boldogságunkat.

Sok minden teendő van, talán a költsége sem elhanyagolható – ezért sokan, sokáig tervezik. Esetleg el-, elvetik, újra témába hozzák és így tovább. A szerelem és az az odaadás kifejezésének egy fontos eszköze az esküvő. Hivatalosan is leteszem a voksot valaki mellett, akiről hiszem, sejtem, vagy esetleg pontosan tudom, hogy az életem párja lesz.

Legyen ez a nap olyan, hogy mindig, örömmel emlékezzünk rá. De ki garantálja azt, hogy így lesz? Az álomhelyszín, a tópart vagy mező, a pálmafás tengerpart, a sokat látott ceremóniamester, vagy esküvőszervező, a neves konyha, az időjárás, a mindenható? Igazából senki. Fontos az együttműködők jó megválasztása. De ennél fontosabb, hogy Ti, az ifjú pár, jól érezzétek magatokat, hogy magatokat adjátok, fesztelenül. És ez hassa át a nagy napot, minden ízében és porcikájában.

Nyugodtan rábízhatjátok magatokat a Love is Love esküvőszervezőire, a leány/legénybúcsútól a nászútig. Minden előkészületben ott lesznek veletek, gondolkoznak helyettetek ha kell és ami a legfontosabb, segítenek megtervezni hogy milyen esküvőtök legyen.

Wallace Araujo fotója a Pexels oldaláról

A legkisebb esküvőt szeretnénk!

Nem ritka, hogy egy meghitt, intim helyen, tényleg csak néhány ember – barát, családtag – jelenlétében szeretnénk kifejezni hogy mekkora a boldogságunk. Akár mezítláb, a legkényelmesebb fehér vászonruhában – valahol, ahol csodás a naplemente, miközben egy hangszer dallama járja át andalítóan a lelkünket. Ilyen esküvőt képzeltetek el? A legjobb helyen vagytok, segítünk! Számotokra az alap esküvőszervezői csomagot ajánljuk!

Mindenki legyen ott, aki számít!

De kik legyenek ott, és hogyan jutnak oda, kinek hol lesz a szállása? Millió apró kérdés van ami felmerül, a vendégek pedig – ahogy az ifjú pár is-, szeretné igazán jól érezni magát. Így fontos, hogy legyen egy “karmester”, aki az első lépéstől az utolsóig a feladatok mellett áll, kézben tart mindent, ami csak ahhoz kell, hogy felhőtlenül teljen a nap a résztvevők számára és igazán örömmel emlékezzenek rá még évek múltán is. Ebben az ellazulásban segít a közepes esküvőszervezői csomag.

Egészen különleges alkalomra vágyunk!

A mi esküvőnkből szeretnénk a lehető legtöbbet és legjobbat kihozni. Hajlandóak vagyunk sok időt és energiát belefektetni, hogy megtaláljuk a megfelelő partnereket, és akár egy táncot is megtanulunk. Szeretnénk nagyon felkészültek lenni, meglepetések nélkül, de amikor elérkezik az esküvő napja, akkor kisimultan és üdén fogunk belevágni. Ehhez a legjobb eszköz a teljes esküvőszervezői csomag.

Olya Kobruseva fotója a Pexels oldaláról

EZT IS KEDVELNI FOGOD

MÉG TÖBB:Blog

Nem kommentelhető.