Hogyan szervezünk?

LMBTQ esküvők Magyarországon

Love Is Love – a szerelem, az szerelem! Ezt a mottót választottuk, amikor arra adtuk a fejünket, hogy esküvőszervezéssel foglalkozzunk egy olyan közönség számára, akik nem a megszokott, hagyományos értelemben mondják ki a boldogító igent.

Te is más vagy, te sem vagy más!

Szokás mondani – hallani szoktuk, amikor téma a szexuális értelemben vett másság. Mi erről nagyon egyszerűen gondolkodunk: felejthetetlen órákat szerezni mindazoknak, akik szerelmüket a számukra legfontosabb emberek előtt szeretnék megpecsételni a boldogító igen kimondásával – nemtől függetlenül.
Free-Photos képe a Pixabay -en.

A Love Is Love csapata figyelmes, elkötelezett esküvőszervezőkből áll.

Azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb lány-lány vagy fiú-fiú pár Magyarországon szeretne egymásnak esküt tenni, és ehhez jelenleg az úgynevezett szimbolikus esküvő áll rendelkezésre. Itt minden szinte azonosan zajlik, mint egy hetero esküvő alkalmával. A szertartásvezető csodás, a jegyespár igényeire hangolt esküvőt celebrál. Ha pedig igény az élettársi közösség bejegyzése, az ettől időben elkülönülve, hivatali keretek között történik.

Shamia Casiano fotója a Pexels oldaláról

Az esküvőszervezés keretében a legény-, és leánybúcsútól kezdve egészen a nászútig fogjuk a kezeteket. Olyan szolgáltatókkal állunk kapcsolatba, akik a saját területükön a legjobbak közé tartoznak.

Igénybe vehetitek esküvőszervezői csomagjainkat, ahol a-z-ig mindent megszervezünk. Ceremónia mesterünk, és szertartásvezetőnk gondoskodik az esküvő teljes, zökkenőmentes lebonyolításáról, hogy Ti csak a vendégekre és önmagatokra figyelhessetek.

Ha pedig saját magatok szeretnétek kézben tartani a gyeplőt, akkor szabadon válogathattok az általunk ajánlott szolgáltatások és szakemberek közül, akik a legjobbat nyújtják Nektek. A Love Is Love ajánlásával kedvezményeket is vehettek igénybe!

Mindenek előtt pedig olyan különleges és intim, magyarországi helyszíneket hozunk Nektek, ahol garantáltan meghitt és sokáig kellemes emlékeket ébresztő lagziban lesz részetek!

Bárhogy is legyen, vegyétek fel velünk a kapcsolatot itt, és minden kérdésre válaszolunk:

    Image by Julie Rose from Pixabay

    Nem kommentelhető.

    0 %