Pinterest: Popoptiq
Pinterest: Popoptiq
Hogyan szervezünk?

Legénybúcsú programok és helyszínek

A legénybúcsú mondhatni a férfiak számára egy nagyon meghatározó esemény. Az utolsó buli, mielőtt elveszi szíve választottját. 

Egy legénybúcsú szervezése nem egyszerű feladat. Tudni kell, hogy milyen maga a vőlegény, mik az igényei és milyen jellegű búcsúztatónak örülne leginkább? Kivel szeretne együtt bulizni és hogy mi érdekli a legjobban?

Fotó: Pinterest/Felhasználó:
One Fab Day – Wedding Blog

MI segítünk Nektek pár programlehetőséggel és szállás ajánlattal!!

PROGRAMOK

Borskóstoló: Ha még nem kezdődött el az esti buli, délutánra bármilyen szuper programot lehet szervezni. Ilyen a borkóstoló is. Addig is együtt a csapat, finom borok és sajt tálak társaságában.

Gokart: Ez a program garantáltan meghozza a hangulatot. Pörgős és izgalmas, főleg a pasik számára! Itt aztán ki élheti magát az ember. Azért néha hagyjátok nyerni a vőlegényt is! 🙂

Alex Andrews fotója a Pexels oldaláról

Pálinka kóstoló: Ha esetleg nem kedvelitek a bort, keressétek fel a legközelebbi pálinkaházat és már mehet is az időpontfoglalás! Ha szerencsétek van, a finom pálinkák mellett lehetőségetek van meghallgatni a készítési folyamatot is!

Fotó: Pinterest/Felhasználó: dailynewshungary.com

Paintball/Airsoft: Ha extrém programra vágytok, ezek a tuti ötletek! Álljatok csapatokba, és irány a harc! Ha esetleg a résztvevők nem ismerik egymást érdemes úgy beosztani a csapatokat, hogy a végére mindenki megismerje a másikat. A vőlegény választ csapatot!

Marc FRANCKART képe a Pixabay -en.

Horgászat: Ha valami nyugis programot szeretnétek (és természetesen a vőlegény szeret pecázni), keressetek egy szuper magántavat és mehet a horgászat! Ez a program is jó lehetőség arra, hogy mindenki megismerje egymást.

Szálláshelyek

Legfontosabb szempont elsősorban a létszám. Kisebb szállást nem érdemes foglalni még akkor sem, ha jóval olcsóbb, mert az azt jelentené hogy valaki(k)nek pótágyon kellene aludnia. Azt senki sem szeretné..

Utána érdemes meghatározni, hogy helyileg hogy néznétek szállást. A mai világban belföldön a Balaton az első számú helyszín, így mi is onnan gyűjtöttünk Nektek tippeket.

Ha megvan a szállás, mehetnek a feladatok és játékok egész nap!

Sokan házat bérelve, egy jó grill party keretein belül tartják a legénybúcsút. És ez miért jó? Mert a csapat egész este együtt van és ez az együtt töltött idő játékokkal és különböző feladatokkal együtt tökéletesen kitölthető.

Igazi party arcok vagytok? Egy szót se többet, tudjuk mire vágytok! Irány Siófok, Balatonfüred vagy a főváros, Budapest! Béreljetek egy házat vagy pár szobát, délután mehet az alapozás, este pedig fedezzétek fel a jobbnál jobb szórakozóhelyeket.

És ha igazi luxusra vágytok!

Szeretnétek egy külföldi legénybúcsút? Csak bízd ránk! Profi utazásszervezői kollégáink bárhova elrepítenek! Ibiza, Barcelona, Amsterdam? Nem akadály! Írd le mit szeretnétek és már intézzük is!

Fotó: Pinterest – Etsy

 

Érdekelnek az alábbi programok, szeretnél tőlünk teljes árajánlatot kérni programmal és szállással együtt?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.