Ez-az

Drag Queen party a leány- legénybúcsúdon!

A házasélet előtti utolsó nagy partynak felejthetetlennek, mondhatni féktelennek kell lennie. Hiszen miről is szól a leány- legénybúcsú? Búcsút inteni a facér létnek, a szabadosságnak – ha volt ilyen – és egy jót bulizni mindenkivel, aki mindebben haver volt eddig.

Megfordult már a fejedben, hogy egy ilyen királyi esemény csúcspontja egy drag queen énekes, táncos produkció is lehet?

A drag queen – nőimitátor – előadása, a meleg világ flaszternyelvében a travi-show, egy komoly művészi tevékenység. Nem csupán a smink, a női ruha, a paróka tökéletességét igényli, hanem a mozgásban a gesztusokban is a tökéletes nőiességet kell megvalósítania annak, aki eredendően nem az. Egy magával ragadó illúzió, ízléses humorral fűszerezett erotikus mozgás elegye ez a műfaj.

Az, hogy férfiak alakítsanak színházi női szerepeket, egészen Shakespeare idejébe nyúlik vissza, azonban a zenés-táncos műfajban már a múlt század elejéről is találunk példát, ha elolvassuk Lehoczky Sándor aka Alexander Tacianu portréját.

Az egykori “orfeumok tündöklő királynői” minden bizonnyal büszkék lehetnek a mai pesti LMBTQ éjszakákban ragyogó csillagokra.

Rebecca White

Színházi táncos, aki szereti a maximumot kihozni a helyzetből. Görögország, Bécs és Budapest közönsége is láthatta már, de leginkább az Alterego Club-beli fellépései ismertek. A Why Not? Café & Bar háziasszonya. Repertoárja széles, az Operettől a pop-dalokon át a latin zenékig választhat a közönség.

Vicky Storm

Közel egy évtizede kezdett el ismerkedni a színpadi világgal; 2016-ban megnyerte a Hungarian Drag Queen versenyt, évekig volt meghatározó tagja a Burlesque Clubnak. 2019 hozta meg számára az áttörést, azóta szinte az összes budapesti meleg szórakozóhelyen megfordult. Inkább a pörgősebb számokat kedveli és természetesen a Drag-sminkeket – amiket csak sárkánynak hív. Fellépő ruháit és azok díszítéseit saját maga készíti.

Ötlet!

Ha titkon szeretnéd, hogy a Te közelgő bulidon egy belevaló pesti drag queen produkció legyen, oszd meg ezt az oldalt azokkal a barátaiddal, akiktől várod, hogy meglepjenek vele!

Mary Lou

Balett, színpadi show-tánc, társastánc témában folytatta előadó művészeti tanulmányait. 2006-ban dobogóra állhatott Szlovákiában, majd Budapesten az első helyet szerezte meg transzvesztita versenyen. A magyar főváros számos LMBTQ színpadán fellépett már, azonban az Alterego Clubnak alapítása óta társulati tagja. Mindeközben sminkesként dolgozik divatbemutatókon, mozifilmekben és különböző rendezvényeken. Filmes megjelenései: Vodafone országos kampány, Coming Out és Swing című játékfilmek. Hajózó színpadi művésze volt a Costa hajótársaságnak; keresett fellépő hazánkban és azon túl is.

A Love is Love csapata tudja Neked szállítani ezt a bulit, a népszerű Why Not? Café & Barban!

Akarj egy igazi drag queen show-t akár egy, vagy több szereplővel is!

Kérj ajánlatot igényeid szerint itt és most:

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.