Fotó és film

Bodrogi Dávid – Blau Photo

Sziasztok! Dávid vagyok, esküvői fotós.

Jegyesek vagytok, együtt szeretnétek tölteni az életeteket, foglaltatok helyszínt és minden apró-cseprő részletet elkezdtetek megtervezni az esküvőhöz? Az egyik legfontosabb dolog a megfelelő fotós kiválasztása. Ez nem könnyű, sokan akár közel 100 fotós munkásságát is átnézik, mire megtalálják az ő esküvői fotós jelöltjüket.

Hogy miért egy esküvői fotós?

“Apám a 25. házassági évfordulójuk alkalmával megszervezte az egyházi esküvőjüket, majd erről természetesen anyámnak is szólt. Időben… Aznap a helyszínen pár órával az esküvő előtt. Nem gondoltam valaha is, hogy felnőtt emberként részt fogok venni a szüleim második esküvőjén. Nekem gyönyörű volt látni. Anyám természetesen előbb értetlenül várta, hogy most mi történik, hova mennek aztán a helyzettől meghatva a könnyei közt próbálta feldolgozni az esküvő tényét. Hatalmas élményként maradt meg ez azóta is mindenkinek, főleg anyukámnak. Egy szó mint száz, mellettük nem tudok nem hinni a szerelemben vagy a házasságban.”

Dávid sokáig profi sport megörökítésével foglalkozott. Mikor a legjobb barátja megkérte, hogy az apja második esküvőjét fotózza, nem vállalta, hiszen mi lesz, ha ezt elrontja, ami mégis csak az életük egyik legfontosabb napja… Ehhez a nagy nyomáshoz fel kellett nőni szakmailag és emberileg. Ennek tudatában, ennek megfelelően Dávid mindent megtesz, hogy a Ti nagy napotok tökéletes legyen. Hogy együtt ünnepeljétek a szerelmeteket. Végig ott lesz veletek, remélve, hogy a végére már-már mint egy barát lesz jelen.

Bármenyire is furcsán hangzik a lényeg nem az, hogy egy technikailag tökéletes fotó szülessen Rólatok. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat és mindig az legyen, amit Ti szeretnétek. Ettől függetlenül biztosan számtalan dolgot fog javasolni, ami szépnek, menőnek vagy egy jó bulinak látszik, de a döntés a Tiétek.

A fotós és a jegyespár viszonyában a hangsúly a kommunikáción van. Ha nyitott, tiszteletteljes és őszinte a kommunikáció az a végeredményen is látható. Az érzelmileg őszinte kép a legszebb. Dávid célja mint esküvői fotós, hogy autentikus emlék képeket készítsen, amin Ti vagytok és nem az, amit a társadalom elvár. Ezért szeret inkább dokumentarista stílusban dolgozni, persze emellett kreatív, tervezett fényképeket is készíteni.

Ha sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, ráadásul még a portfolió is tetszik, akkor írjatok, hívjatok nyugodtan. További információért keress minket az eskuvo@loveislove.hu e-mail címen.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://loveislove.hu/

Megtetszett Dávid munkája, szeretnél ajánlatot kérni?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Fotó és film

    Nem kommentelhető.